Spelpunt 2016 - Deel 3

Spelpunt 2016 - Deel 3
Met onze terugblik op 2016 zijn we alweer in de zomer aangekomen!

Voetbalkoorts bij Spelpunt
Nederland deed dan wel niet mee aan de Euro Cup dit jaar, toch hebben wij de Rode Duivels aangemoedigd! Ook hebben wij kaarten voor de finale weggegeven en hielden wij ons eigen tafelvoetbaltoernooi dat live te volgen was op Facebook.

Spelpunt Zomertoer
Spelpunt kwam naar je toe deze zomer. Je kon jouw camping opgeven en dan kwam onze Spelpunt Bus langs om er samen een gezellige middag van te maken. Vier weken gevuld met gastvrijheid, gezelligheid en een hoop zon, maar een video zegt meer dan 1.000 woorden, dus neem snel een kijkje:

Bingo Verzamelingen
In juli werd Bingo nog LEUKER! Je kan er nu heerlijk op los verzamelen in Bingo en daarmee sparen voor beloningen. Denk aan Munten, gratis kaarten, VIP en SuperVIP-abonnementen. Heb jij een favoriete verzameling of wil je een specifieke nieuwe verzameling zien? Laat het ons dan weten!

Zomerspelen
De Olympische Spelen hebben als doel mensen samen te brengen en dit hebben wij doorgetrokken naar Spelpunt in de vorm van speciale uitdagingen. Wanneer de uitdaging behaald werd, dan werd iedereen beloond! Denk aan giften verzamelen voor een 2-uurlijkse gift en bingo spelen voor 24-uur lang Extra SuperBingo's. Jullie gingen de uitdaging aan en hebben ze dan ook allemaal behaald!

RoyalDice voor smartphones en tablets
In september hebben wij jullie favoriete dobbelspel uitgebracht voor smartphones. Nu kan je ook onderweg naar hartenlust dobbelen en chatten met jouw vrienden. Nieuwsgierig? Download de RoyalDice app nu voor Android of iOS!

Kom morgen terug voor het laatste deel!

hakkie6 -
waardeloos als je er eindelijk goed voorsta wor je er weer uitgeknald
hakkie6 -
valt niet mee te spelen krijg je 2 kaarten prijs100 munten vergeet het maar
Kopiko -
idd of de rem gaat er op bij 3 tg, en degene die al 8 maal iets gewonnen heeft wint het weer.