Spelpunt 2016 - Deel 4

Spelpunt 2016 - Deel 4
We zijn aan het einde van het jaar aangekomen met onze terugblik.

Oktoberfest
Spelpunt viert Oktoberfest in stijl en dat betekende heel veel extra's! We hadden speciale Oktoberfest Bingo Dabbers, DobbelFeest Beker, speciale smileys en Bingo Verzamelingen. Het beste van de week waren de Happy Hours. Dat betekende elk uur GRATIS Munten, Extra SuperBingo's, Volle DobbelFeest Jackpots en de laatste Bingo-kaart was gratis. Ook hadden we elke dag andere dabbers, bekers en dobbelstenen in de aanbieding, evenals Helpers in WoordTornado, KaartenFeest en DobbelFeest. Maar ook Dubbel Max Bet in Slots en gratis VIP voor iedereen die elke dag zijn of haar medaille kwam halen!

Halloween
Tijdens Halloween ging het licht uit in Bingo! De hele week lang was het gruwelen en griezelen geblazen met als hoofdprijs om de week af te sluiten een overnachting in een spookkasteel!

Herfstfestival
De herfst betekent voor Spelpunt dat er Munten in overvloed zijn en natuurlijk heel veel gezelligheid! Speciaal voor het evenement hadden wij nieuwe Bingo Verzamelingen, Dabbers en een DobbelFeest beker gratis beschikbaar gemaakt.

Sinterklaas
Voor Sinterklaas had Spelpunt een specifieke opdracht voor jullie: haal zoveel mogelijk jullie 3-uurlijkse gift op. Dit bepaalde namelijk direct hoeveel laptops er weg werden gegeven tijdens de weggeefactie op Pakjesavond! Doordat jullie meer dan één miljoen giften opgehaald hadden, werden er wel 7 laptops weggegeven.

Winter Wonder Week
Er waren alleen maar winnaars deze Winter Wonder Week! Iedereen won met de 2-uurlijkse gift en de Live Bingo Gouden Ballen. Dat was niet alles, we gaven namelijk meer dan 2.500 prijzen weg! Natuurlijk hadden we ook dit jaar onze traditionele Live Bingo waar we live de cheque overhandigden aan het Nationaal Ouderenfonds. Spelpunt doneerde namens jullie voor elke Live Bingo-kaart die werd geclaimd. Dit leverde een totaalbedrag van € 8.147,80 op!

 

Bedankt!
Graag maken wij van dit moment gebruik om jullie te bedanken voor dit geweldige jaar. Zonder jullie hadden wij dit niet kunnen doen. Laten we 2017 nog beter en gezelliger maken. Veel plezier tijdens oudejaarsavond en wij zien jullie in 2017!

Wat was jouw favoriete Spelpunt evenement van 2016? Is er iets dat je graag in 2017 nog een keer voorbij ziet komen? Laat het ons weten!

Kopiko -
Ben jaren svip geweest en aan heel veel evenementen mee gedaan en geen munt zo niet anders mogen winnen.
Nu svip af sinds 3012 en wou het maar zo houden en de evenement hou ze maar ben er klaar mee.
janjansen3 -
3012 ?
janjansen3 -
dacht dat ik al lang vip was
Kopiko -
ja moet nog een - tussen maar toetsenbord had storing
joury3 - 31 December, 2016 8:24 PM
Happy new year voor alle medewerkers van spelpunt .
chantalromy -
ook de beste wensen
mari1011 -
kunnen jullie aub dat gratis munten embleem rechts weg halen,als je daar op klik krijg je geen munten maar is een iritant gezicht
mari1011 -
waar zijn alle invertarissen gebleven sp ?de winter room zouden er toch alleen uit gaan ,zie geen invertaris lijst meer
maramelle -
waar zijn de t-shirt broeken die dingen die je kon verzamelen gebleven het hele weekend bij de 50 proberen te verzamelen meeste nog 1tje en ineens foetsie zulk soort dingen mag je van te voren wel ff mededelen





BOOS
Wouter - 5 January, 2017 9:23 AM
Hoi Maramelle,

De verzamelingen zijn er inmiddels weer, veel succes met de laatste stukjes!
mamyna -
word er wel eens geandwoord hier