Spelpunt viert Oranje Week

Spelpunt viert Oranje Week
Volgende week is het Koningsdag en dat vieren wij bij Spelpunt met de Oranje Week! Dat betekent een week lang geweldige extra's!

Met als hoogtepunt niet één, niet twee, maar DRIE weggeefacties! Kom op zondag 23 april, maandag 24 april en dinsdag 25 april online voor geweldige prijzen. Elke dag maak jij vanaf 19:00 uur kans op Munten, Abonnementen en de hoofdprijs, een gloednieuwe laptop!

Wat kan je nog meer verwachten tijdens Oranje Week?

  • Tijdens Oranje week koop je in alle 10 t/m 100 Munten kamers alle kaarten en krijg je de laatste kaart gratis
  • Nieuwe Bingo Verzameling: Verzamel in de 50 Munten-kamers onze nieuwste Oerhollandse Verzameling!
  • Speciale Bingo Dabbers: We hebben drie nieuwe Bingo Dabbers zodat je jouw Hollandse herkomst kan laten zien.
  • Wij houden van Oranje, jij toch ook? Dobbel nu met jouw eigen Oranje Dobbelstenen!
  • De hele Oranje Week zorgen wij ervoor dat de DobbelFeest jackpot gevuld is en is deze makkelijker te halen is. Je hoeft nu namelijk nog maar 550 punten te halen in de normale mode!

Klik hier voor het gehele overzicht en feest mee met Spelpunt tijdens Oranje Week.

Speel Bingo!

dobbelbompa -
leuk,laat maar komen
Angel90 -
Ben er weer bij hoor, leuk weer
SANDERA7 -
leuk hoor echt he
Mister_Solo -
Leuk...maar waarom alleen een gratis bingokaart in de goedkope kamers?? Op deze manier hebben de spelers met wat meer munten er helemaal niets aan( met een stack van 1 miljoen is het totaal onaantrekkelijk om daar te gaan spelen).

|
Wouter - 21 April, 2017 11:27 AM
Hoi Solo,

We hebben voor dit evenement voor de meest gangbare kamers gekozen. Het kan zijn dat we in de toekomst een evenement doen wat meer gericht is op de spelers die in de hogere kamers spelen.
Jorina15 -
Altijd wat te zeuren he Mister Solo we zijn blij dat je met je stack van 1 miljoen de lagere kamers te min vind en dan heb je die extra kaart ook niet nodig met 1 miljoen punten blaaskaak
joury3 - 20 April, 2017 10:22 PM
Toppie
Petra91963 -
Heel leuk die actie, heb echter niet 1 keer de gratis kaart gekregen in de 50 munten kamer en de jp niet gekregen bij 2381 punten terwijl er duidelijk in het spel te zien was dat je 2200 nodig had.

Klopt dus geen reet van.
Wouter - 21 April, 2017 11:30 AM
Hoi Petra,

De gratis kaarten zijn alleen in de Nederlandse kamers beschikbaar. Bij Dobbelfeest worden de jackpotten ook alleen in de Nederlandse kamers bijgevuld.
Dat gezegd, bij de 50 automatische kamers (de internationale) krijg je vanaf nu ook de laatste kaart gratis. Daar kan je nu dus EN je verzameling compleet maken EN krijg je de laatste kaart er voor niets bij.
Maak er een mooie Oranje Week van!
tweetylover -
Leuk weer een aktie topie
branderije -
Ik heb net gespeeld met de leuke oranje dobbelstenen. Ik vond het niet fijn spelen, moeilijk te zien. Zouden zwarte stippen niet duidelijker zijn? Misschien tip voor de volgende keer.
Of heb ik hier alleen moeite mee?!
liefbeertje73 - 21 April, 2017 5:24 PM
Leuk die oranje week maar minder leuk dat het spel steeds uitvalt en de punten weer weg. of maar tot 70 %. is echt niet leuk meer. ben al heel veel munten kwijt. gebeurt elke week paar keer.
Kootje09 - 21 April, 2017 6:22 PM
Goede avond. Er leuk die Oranje aktie.
Waar ik wel moeite mee heb ,dat je voor de verzameling Holland alleen dingen kunt vinden in
de 50 punten kamer. Ik vind dat ze in alle kamer te vinden zou moeten zijn.Met het eieren
zoeken was het ook beperkt waar je ze kon vinden.

Hartelijke groeten Kootje09
Petra91963 -
Wouter,

Ik zeg ook niet dat de jackpot aangevuld wordt in buitenlandse kamers, maar dat ik daar ook zie dat je bij triple maar 2200 punten nodig hebt voor de jackpot, maar dan krijg je hem niet als je meer dan 2200 punten hebt want dan zeggen jullie ook, nee is niet voor die kamers. Laat ons dan ook niet zien tijdens een spel dat je maar 2200 punten nodig hebt. Jullie zorgen zelf voor die verwarring. Maar goed kreeg hem dus niet. Pas het dan aan in die kamers!!
Mister_Solo -
Er gaat zoveel mis op deze site.......
justmeanna -
Djw Sp voor de leuke oranjehoed. Vandaag ontvangen.
Tinuz -
Dank U Spelpunt, voor het mooie gebaar, ik zal het proberen te dragen op m.n werk!! Geweldig :-)