GamePoint Slots

GamePoint Slots Gesloten Beta
1. Welke apparaten/OS worden ondersteunt?
Het zou geweldig zijn als iedereen mee kon doen, echter heeft het spel een aantal minimale systeemeisen.
Android: OS 4+
iOS: 8+ (iPhone en iPad)
2. Word ik op de hoogte gebracht wanneer ik niet ben uitgenodigd?
Natuurlijk is het supergaaf om mee te doen aan deze closed beta test, maar zullen we enkel een beperkte groep spelers uitnodigen die een apparaat hebben waarop het spel kan draaien. Helaas betekent dit dat sommige spelers geen uitnodiging zullen ontvangen. Zij zullen hierover geen bericht ontvangen. Wel willen wij hen graag bedanken voor hun aanmeldingen en interesse om GamePoint Slots tot een succes te maken.
3. Heb je een vraag over de gameplay van GamePoint Slots Mobile?
Wij helpen je graag verder. Stuur ons direct jouw vraag door hier te klikken. Selecteer de categorie "Gameplay" en selecteer de vraag "Ik heb een vraag over GamePoint Slots Mobile".
4. Ik heb iets gevonden waar jullie naar moeten kijken
We hebben veel liefde, tijd en energie gestoken in het maken van GamePoint Slots Mobile. Maar omdat dit een test is, kan het mogelijk zijn dat je iets vindt wat niet naar behoren werkt. Het doel van deze test is om dit soort problemen te vinden en het zou super zijn als je deze aan ons door zou geven. Dit kun je doen door ons een mail te sturen via de contact-optie in-game of door hier te klikken.