Verbindingsbeleid

GamePoint werkt er actief aan om te zorgen dat de spellen en de chat een leuke en veilige plaats is om je waardevolle tijd door te brengen. We controleren elk IP adres met een speciale database en als je IP adres voor komt in die database dan merken we die aan als verdacht. In dat geval kunnen we het gebruik van onze diensten voor jou beperken.

Connecties met een hoog risicogehalte
Het gebruik van een connectie met een hoog risicogehalte houdt in dat er verbinding wordt gemaakt met onze spellen via Hotspots, een VPS, een VPN, Hosting bedrijven, Privé proxies, TOR servers, Publieke Anonieme Proxies, Mobiele IP adressen, dynamische IP adressen van consumenten providers en mobiele apparaten. Let op, sommige speciale browsers zoals Puffin werken met een verborgen IP adres en kunnen daarom gezien worden als aangemerkt IP adres.

Beperkingen
De beperkingen kunnen onder ander bestaan uit:
• beperkte of geen toegang tot de chat
• beperkte of geen giften
• beperkte of geen toegang tot de spellen
• beperkte of geen registratie-mogelijkheden
• beperkte of geen aankoopmogelijkheden

Waarom doen jullie dit?
Het gebruiken van een aangemerkte IP is je eigen keuze maar sommige spelers kiezen ervoor om dit gebruiken om zowel onze chat als onze spelers nadelig te behandelen. Dit is niet wat wij willen en daarom beperken we sommige van onze diensten aan spelers die online komen met aangemerkte IP adressen. Op deze manier kunnen wij onze spellen en chat gezellig en veilig voor jou houden.

Hoe krijg ik weer volledige toegang?
Er zijn een hoop verschillende programma's zoals toolbars (werkbalken), speciale browsers en programma's die het mogelijk maken om je IP adres te verbergen.
Je zal ze zelf moeten vinden en verwijderen van je apparaat maar we hebben we een paar praktische tips om je helpen:
1) Controleer welke toolbars (werkbalken) je hebt geinstalleerd in je browser. Verwijder alle anonymizers (anoniem makers) zoals 'Hide my ass' en andere toolbars die je wellicht tegen komt.
2) Deel je de computer met anderen? Vraag of ze willen helpen. We zien vaak gevallen waarbij een lid van het huishouden iets heeft geinstalleerd zonder de anderen hiervan op de hoogte te brengen.
3) Sommige speciale browsers (zoals Puffin) die het mogelijk maken om onze spellen op een mobiel apparaat te spelen zijn ook geblokkeerd. Gebruik onze apps van onze officiële app winkels zoals Google Store en de App Store.
4) Heb je alle bovenstaande punten geprobeerd en geen succes? Neem dan contact met ons op!