Minimum requirements

Minimale systeemeisen
Systeemvereisten
Je computer system moet voldoen aan de volgende minimale eisen om er zeker van te zijn dat je kan genieten van de beste ervaring op de GamePoint website en de spellen:
a. Een multimedia PC met internet verbinding, bij voorkeur bekabeld;
b. 512Mb RAM en een videokaart met minimaal 64MB RAM (indien je computer trager wordt adviseren we meer RAM geheugen);
c. Een Windows Operating System is aanbevolen, minimaal Windows 7, hoger wordt aanbevolen en
d. Een schermresolutie van 1024x768 pixels, hoger is aanbevolen;
e. Een recente versie van Mozilla Firefo;
f. We adviseren regelmatig Windows/Mac up te daten.

Updates
GamePoint spellen hebben software nodig: Flash.

Adobe Flash Player updaten
Wanneer je web browser Google Chrome is, worden je Flash speler en browser automatisch bijgewerkt. Wanneer je gebruik maakt van Internet Explorer of Mozilla Firefox, kun je direct naar de Adobe website gaan om je Flash speler bij te werken: http://get.adobe.com/flashplayer/

Web Browsers updaten
Update altijd je huidige browser; open deze, ga naar opties en werk bij wanneer dit aangegeven wordt. Je kunt de browser ook van je computer verwijderen en de nieuwste versie herinstalleren.
- Firefox (aanbevolen): http://www.mozilla.org/nl/firefox/new/

Videokaart updaten
Update altijd je videokaart. Controleer het merk van je videokaart en volg de juiste link:
- NVIDIA: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
- ATI/AMD: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
- Intel: http://www.intel.com/p/en_US/support/graphics

Virus scanners
Sommige virusscanners, zoals AVG of Avast, blokkeren verbindingen. Wanneer een spel niet laad doordat de verbinding geblokkeerd wordt, raden wij je aan om je virusscanner te verwijderen en Microsoft Security Essentials (gratis en gekwalificeerd) http://windows.microsoft.com/en-us/windows/security-essentials-download.